Tässä se tulee, esittelyosa! Tämä ei ole varsinainen osa, kunhan nyt esittelen teille Peterin :]

1328679.jpg
Peter seisoi tylsistyneenä suuren tonttinsa ja vasta tuodun talopaketin edessä.
"Ei tämän näin pitänyt mennä", hän mietti mielessään ja käveli hitaasti kohti pikkuista hökkeliä. Peter luuli ostaneensa pienen tontin ja talopaketin, jossa olisi suuri uima-allas, mutta oman tyhmyytensä takia hän osti suuren tontin ilman minkäänlaista uima-allasta. Olisiko ehkä kannattanut kuunnella sitä virkailijaa eikä tuijottaa häntä sopimattomiin paikkoihin?

1328678.jpg
Tämä on siis aloittajamme, Peter Jeromy Deliot. Hän on 19-vuotias mies, joka pakeni suurkaupungin saasteita Riverlake -nimiseen pikkukylään, josta täytyy ajaa vähintään 10 kilometriä jos haluaa päästä yökerhoon. Peter rakastaa naisia, joilla on ruskeat hiukset ja paljon karismaa, muttei voi sietää typeriä blondeja.
Peter on kova äijä, mutta löytyy häneltä muutamia heikkouksiakin. Peter nimittäin rakastaa lapsia yli kaiken, ja aikoo hankkia niitä mahdollisimman monta, eli on perhetavoitteinen.

1328677.jpg
Toinen heikkous on koirat. Peter rakastaa myös niitä yli kaiken, ja omistaa yhden pikkuisen dogin, nimittäin Bronxin, joka täyttää pian 5 vuotta. Peter sai Bronxin kun täytti 14 vuotta ja hoiti sitä silloin yhdessä isosiskonsa kanssa, joka muutaman vuoden päästä muutti pois kotoa jättäen Bronxin yksin Peterin vastuulle. Siitä asti Bronx ja Peter ovat olleet parhaita ystäviä, eikä heitä saa mikään erotettua.

1328674.jpg
Vilkaiskaamme hiukan tätä pikkuista tönöä. Kirjahylly oli pakko sijoittaa ulos, se ei nimittäin mahtunut sisään.

1328676.jpg
Tässä on talo sisältä päin. Peterin vähillä varoilla saimme rakennettua pienen WC:n omaan huoneeseensa, olisi ollut Peterin mielestä liian noloa pitää sitä keskellä huonetta.

1328673.jpg
Peter vaihtoi päälleen nuhjuisen yöasunsa ja yritti nukkua, mutta eihän siitä mitään tullut, koska uudet naapurit olivat koko ajan soittelemassa ovikelloa. Lopulta Peter nousi ylös ja huokaisi:
"Olisi pitänyt jäädä sinne äidin ja isän helmoihin asumaan, saisi edes nukkua rauhassa!" Sen jälkeen hän käveli ovelle, avasi sen hitaasti ja näki vain yhden simin. Peter hieroi silmiään ja totesi, ettei nähnyt unta. Hän juoksi raput alas huutaen:
"Hei, te siellä, odottakaa!" nainen pysähti ja kääntyi.

1328675.jpg
"Hei, olen Doris. Eikä sinun tarvitse teititellä" hän sanoi hennolla ja naisellisella äänellä
"Ööh.. moi! Mä oon Peter, tosta talosta" Peter vastasi ja viittilöi mökkiä kohti. Doris hymyili ja Peter oli täysin myyty.

Noniin, tässä tämä esittely! Osassa näette seuraavaa:

- tuleeko Peterin ja Doriksen suhteesta mitään?
- saako Peter töitä?
- miten Bronxille käy rahapulassa?