Noniin, vihdoin! Tämä osa saattaa olla vähän kummallinen, koska olen unotanut ottaa toisista tilanteista kuvia :D Toivotaan ettei se haittaa teitä. Tässä osassa ne omituiset kuvat eivät enää häiritse, en tiedä mikä niitä oikein vaivasi. Mutta joo, nyt mennään osaan!

1375710.jpg
Taloa oli saatu uudistettua, Peter nimittäin oli saanut ihan mojovan palkankorotuksen. valitettavasti minulla ei ole sisäkuvia, mutta jos tahdotte niin voin tehdä talon esittely extran?

1375711.jpg
Ja tässä sitten jonkunlainen surkea pohjapiirros, pahoittelen pientä ja huonoa kuvaa

1375671.jpg
Deliotit olivat myös hankkineet kuntopyörät Peteriä ja Dorista varten.
"Puuh... tämä meidän uusi harrastuksemme... huuh... on erittäin mukavaa... puhhuh..." Peter selosti samalla kun polki pyöräänsä
"Niinhän se on, ja kuntokin nousee!" Doris vastasi innokkaana

1375701.jpg
Doris kuitenkin jätti miehensä polkemaan yksin, koska päätti uudistaa tyyliään. Hän värjäsi hiuksensa vaaleiksi ja vaalensi meikkiään. Tummennetuista kulmakarvoistaan hän ei kuitenkaan suostunut luopuumaan.

1375697.jpg
Muodonmuutoksen jölkeen Doris kutsui Peterin pöytään, koska halusi puhua tärkeästä asiasta.
"Kulta, minulla olisi yksi asia... tahtoisin kovasti saada lapsen, pikkuisen tytön, joka olisi prinsessamme.." Doris sopersi hymyillen
"No ei muuta kuin petipuuhiin sitten!" Peter innostui ja oli jo nousemassa pöydästä, mutta Doris pysäytti tämän.
"Istu nyt vain takaisin. Minulla on toinenkin haave, tahtoisin auttaa niitä köyhiä lapsia, jotka asuvat kurjissa oloissa siellä Simbezanissa."
"Miten Simbezan liittyy siihen, että me aiomme hankkia lapsen?" Peter kysyi kummastuneena
"No kulta, pitääkö se nyt rautalangasta vääntää! Voisimmeko ADOPTOIDA lapsen?!" Doris huudahti hermostuneena

1375672.jpg
"Mekö? Adoptoida? Tälläiseen taloon, mihin hädintuskin on saatu lattiat ja seinät rakennettua? Ymmärrätkö sinä, minkälaisen vastuun otamme, kun adoptoimme pienen lapsen? Mitä jos hänet haetaan pois, ja samalla viedään pojatkin?" Peter kyseli jo hiukan ärtyneenä vaimonsa tempauksista

1375665.jpg
"Mutta kulta! Adoptiolapsi on ollut elinikäinen toiveeni jo pienestä pitäen! Etkö voisi antaa minulle mahdollisuutta auttaa maailman lapsia?" Doris vastasi ja katsoi miestään koiranpentuilmeellä.
"No, hyvä on. Mutta vain tämän kerran" Peter vastasi ja hymyili hellästi vaimolleen.
Kiljuen riemusta Doris syöksyi puhelimeen ja näppäili adoptiotoimiston numeron. Uusi lapsi tulisi huomenna kello 10, eli Doriksen olisi parasta järjestää lapselle pian oma huone, jotta kerkeisi vielä nukkumaan.

1375680.jpg
Seuraavana päivänä Doris oli innoissaan -hänen pikkuinen tyttönsä tulisi pian. Doris kuitenkin huomasi, että piha ja muu talo olivat edelleen ihan hirveässä kunnossa, vaikka hän oli sanonut miehille että heidän pitäisi auttaa siivoamisessa.
"Pian hän tulee, pian pikkuiseni tulee!" Doris mietti mielessään samalla kun siivoili taloa. Pian kuitenkin puhelin soi, ja Doris juoksi oitis vastaamaan siihen.
"Täällä adoptiovirkailija Heinonen, ilmoitan vaan, että adoptoimanne lapsi ei ole vielä saapunut. Koneessa oli kuulema jotain häikkää, eikä Simbezanista olla vielä päästy lähtemään. Lentokone on täällä huomenna, joten lapsi tulee huomenaamulla kello 10. Näkemiin" Doris ei kerennyt sanoa juuta eikä jaata, ennenkuin puhelu oli loppunut.

1375695.jpg
Doris ei viitsinyt jäädä kotiin, joten juoksi kimppakyytiinsä joka oli juuri tullut pihalle. Hän tervehti kuljettajaa hiljaa ja vajosi sitten omiin ajatuksiinsa, miettien ainoastaan yhtä asiaa, uutta lastaan, joka toivottavasti saapuisi huomenna.

*Seuraava päivä*

Oli luminen lauantaiaamu, kun Doris heräsi kello 9 ja muisti sen tätkeän asian, hänen pikkuisensa saapuisi vihdoin, tunnin kuluttua!

1375686.jpg
Doris mietti kiivaasti, mitä laittaisi päälle, mutta päätyi kuitenkin ihan normaaleihan arkivaatteisiinsa. Tämä mekko on muuten Doriksen itse tekemä

1375696.jpg
Siellä hän nyt oli, pieni tyttölapsi, joka pian muuttaisi Delioteille. Doris juoksi ulos, mutta sai huomata, että tämä tyttö oli omatoimisesti tullut sisälle

1375721.jpg
"He-hei, olen Mailis. Oletko sinä äitini?" lapsi kysyi samalla kun rutisti uutta äitiään
"Voi kyllä pikkuinen, olen äitisi" Doris vastasi kyynleet silmissä ja otti Mailisin hellään syleilyynsä.

1375676.jpg
Tämä tyttö on siis Mailis Deliot. Mailis ei ole mikään vallan ihana, mutta katsotaan mitä saadaan aikaan muodonmuutoksella!

1375703.jpg
Kun Doris puhdisti Mailisin kasvoja, esiin putkahti miljoonittain pisamia! Samalla Doris kaivoi aatekaapista pienen yllätyksen -hän oli tehnyt Mailisille uudet vaatteet viime yönä. Mailis painoi päähänsä pannan, ja hänestä tuli kuin uusi

1375708.jpg
Nathan otti Mailisin hyvin vastaan:
"Siis jos sulla ei oo muita frendei, voin aina olla sun kanssa! Oonhan mä koulun suosituin poika!" hän kehuskeli ja hymyili Mailisille
"Joo, kiitti" Mailis hymähti ujosti ja jatkoi elokuvan katselua.

1375690.jpg1375704.jpg1375723.jpg
Mailis löysi heti uuden harrastuksen, nimittäin tanssin. Hän rakastui täysin balettitankoonsa, jonka Peter oli käynyt vähillä varoillaan ostamassa Mailisille lahjaksi.

1375719.jpg
Vaan kuka onkaan tämä nuori mies? Hän on tietysti Miguel, joka lumien sulettua päätti juosta ulos ja kasvaa teiniksi! Muodonmuutokseen, herran hyvä

1375663.jpg
Ja tässä, ylähuuleton Miguel! Ei tuota perijäksi...

1375693.jpg
Myös Ethan saapui kotiin, ja tämä pikkuinen professori oli saanut kympin heti ensimmäisenä päivänään, täydellistä!

1375674.jpg
Ja mihinkäs täällä ollaan menossa? Lenkille tietysti! Nathan ja Peter olivat kohonneet niin korkealle kuntoilussa, että pystyivät nyt lenkkeilemään. Niinpä kaksikko pyysi koko perheen mukaan, myös Mailisin, joka ei näy kuvassa

*Ilta*

1375669.jpg
Illalla oli taas satanut lunta niin paljon, että koko perhe päätti lähteä ulos leikkimään lumisotaa, lukuunottamatta Dorista, joka oli omissa puuhissaan sisällä.

1375724.jpg
Doris nimittäin laittoi tämä 6-henkisen perheen ensimmäistä yhteistä ateriaa. Muutaman minutin kuluttua Doris kutsui kylmettyneet lapset ja Peterin sisään ja tarjosi lämmintä tomaattikeitooa.

1375678.jpg
Koko suloinen perhe ensimmäisellä yhteisellä ateriallaan, ihanaa :) Ruokailu kesti pitkään, koska kaikki tahtoivat kertoa jotain omasta päivästään. Lapset kävivät nukkumaan energiat punaisella vasta kello 1, ja Peter ja Doris vasta kello 2 siivottuaan lautaset pois pöydästä

1375666.jpg
Niin, sen ruokailun takia Mailis oli myöhästyä koulusta ensimmäisenä päivänään! Onneksi Kiltti bussikuski odotti Mailisia niin kauan että tämä oli päässyt bussiin.

1375705.jpg
Harmi vain, että vaikka bussi olikin kerennyt kouluun, oli Mailis jäänyt kiinni lunttaamisesta, ja saanut kokeeseen numeroksi 7-. Kotiin tullessaan Peter ja Doris eivät pitäneet tällä puhuttelua, vaan auttoivat Mailisia tekemään läksynsä.

1375662.jpg
Ja tähän loppuun laitan kuvat keittiöstä, jota rakastan niin paljon ettei sitä voi sanoin kuvailla. Tuossa se siis on, keittiö, jossa Doris valmisti illallisen kuudelle hengelle. :D

Noniin, tässä olikin sitten tämä osa, seuraavassa näette:

- Paljonko uusia perheenjäseniä?
- Taloesittely
- Muutamat synttärit

Pysykää kanavalla, Varras kiittää. Heippa